Anna app

Stel snel een schema in dat past bij jouw levensstijl of zet de verwarming hoger vanaf de bank. Het was nog nooit zo gemakkelijk om jouw thermostaat te bedienen.

Ben je op weg naar huis en wil je alvast de verwarming aanzetten? Dat kan. Met de Qupitapp bedien je via Adam de verwarming op afstand en kom je altijd in een warm huis.

Free Download

Anna app

  • Facilitates a daily temperature schedule.
  • Bedien Qupit apparaten op afstand met de app.
  • Does not relay unsolicited data to third parties.
  • Handy for the whole family.
[Untranslated label: story.img_alt_boiler_gateway_living_room]

What is it?

Jouw levensstijl, jouw warmte

Maak snel een verwarmingsschema aan in de Qupit app. Je kunt de temperatuur per 15 minuten anders instellen. Veranderje de temperatuur handmatig? Dan wordt het verwarmingsschema weer hervat bij het volgende temperatuurpunt in het schema.

Gemak door eenvoud

Download de Qupit app en ervaar zelf de gebruiksvriendelijke interface. Snel even de temperatuurin huis aanpassen? De Qupit app maakt dit voor iedereen mogelijk. Ontworpen voorjong en oud, zo kan iedereen er mee overweg.

Op afstand bedienen

Op je werk, tijdens je vakantie of vanaf de zolder de thermostaat bedienen? Het kan allemaal met de Qupit app. Het maakt niet uit of je nu 1 meter of 7.000 kilometer verwijderd bent van je thermostaat. Zolang erinternet is kun jij jouw thermostaat overal ter wereld bedienen.

De webpagina van Qupit

De cv-gateway luistert naar de communicatie tussen de thermostaat en de cv-ketel. Die informatie wordt gevisualiseerd in grafieken. Ga naar connect.plugwise.net en verdiep je in jouw verwarmingssysteem. Zo heb je meer inzicht in hoe de cv-ketel jouw huis verwarmd. Daarnaast vind je hier de uitgebreide instellingen van het systeem terug.

Minimum system requirements

iOS

  • Vereist iOS 8.0 of nieuwer.
  • Compatible met iPhone, iPad en iPod touch.

Android

  • Android 4.4 en hoger

Download the app