Newsroom

Features voor warmtepompen

Warmtepompen worden steeds populairder, naast dat het een goede besparing oplevert, ga je ook (gedeeltelijk) van het gas af. Met deze vernieuwde techniek om je huis te voorzien van warm water, komen er natuurlijk ook veranderingen mee in techniek voor het verwarmen van je woning. Wij hebben ons in 2 warmtepompen verdiept en hier speciale features voor uitgebracht om hier nog beter en duurzamer mee om te gaan. In samenwerking met de fabrikant van de warmtepompen, kunnen wij het volgende aanbieden:

Loria/thermastage feature

Loria warmtepomp en een lucht/water variant met een binnen- en buitenunit. Deze warmtepomp is geschikt voor verwarmen, koelen en tapwater.

Met onze feature hebben we een extra integratie gemaakt voor de Anna en Adam om deze optimaal te laten samenwerken. De warmtepomp wordt zo efficiënt mogelijk ingezet voor het verwarmen en voorverwarmen van de woning.

Let op, met deze feature kan je nog niet koelen met de warmtepomp i.c.m. Adam of Anna. Dit is een aparte feature die je ook kan aanschaffen.

Meer informatie over de feature? Lees hier verder.

Loria

Elga feature

Er zijn 2 varianten uitgebracht van de Elga warmtepomp. De Elga en de Elga Ace. Deze warmtepomp is een hybride variant, dit betekent dat er ook nog een cv-ketel aanwezig zal zijn in de woning. De cv-ketel zal alleen nog gebruikt worden op extreem koude dagen en voor tapwater.

Met onze feature hebben we een extra integratie gemaakt voor de Anna en Adam waardoor de samenwerking tussen de apparaten verbeterd is. Tevens komen er diverse extra functies in de app naar voren waarmee je inzicht in specifieke informatie en instellingen hebt.

Let op, met deze feature kan je nog niet koelen met de warmtepomp i.c.m. Anna of Adam. Dit is een aparte feature die je kan aanschaffen.

Meer informatie over de feature? Lees hier verder.

Elga

Koel feature

Voor warmtepompen hebben we een aparte koelfeature ontworpen. Naast dat deze voor de Loria en Elga Ace beschikbaar zijn, kunnen ook de andere warmtepompen hier gebruik van maken om te koelen.

Let op, heb je de Elga? Dan kan Adam niet koelen. Dit kan wel met de Elga Ace.

Meer informatie over deze feature? Lees hier verder.

Product image

Het laatste nieuws direct van Plugwise.