Newsroom

NLE, Eneco en KPN Anna’s

Er zijn diverse aanbieders van onze Anna thermostaat. In het verleden zijn er samenwerkingen geweest met onder andere NLE (Nederland), KPN Smartlife (Nederland) en Eni/Eneco (België). Deze samenwerkingen zijn al langere tijd niet meer actief. De samenwerking met de NLE is al langere periode niet meer actief, KPN Smartlife sinds september 2020 en sinds januari 2021 is ook de samenwerking met Eni/Eneco niet meer actief.

Wat gebeurt er nu met jouw Anna als je deze via NLE, KPN of Eni/Eneco hebt gekregen? Jouw Anna zal niet meer buitenshuis te bedienen zijn. Maar dit kan opgelost worden door overstap te maken naar een Plugwise Anna. We hebben hier 3 type verlengingen voor gecreëerd. Deze vind je hier:

Eni/Eneco en KPN Smartlife klanten

Het afgelopen halfjaar voor Eni/Eneco klanten of zelfs jaar voor KPN Smartlife klanten hebben vanuit coulance van Plugwise nog de service gekregen dat de app ondersteund werd, echter is deze feature sinds heden afgelopen en kan er nu voor gekozen worden per klant om deze te vernieuwen door een Anna verlenging aan te schaffen.

Wat gebeurt er als je niet overstapt?

Als je de keuze maakt om de ondersteuning bij Plugwise niet aan te schaffen, dan kun je Anna uitsluitend binnenshuis bedienen. Dat kan via het scherm van Anna aan de muur en de lokale web-interface (HTML-interface). Je kunt Anna dan niet meer bedienen via de app. Verder ontvang je ook geen updates voor Anna en geen ondersteuning meer via de Plugwise Helpdesk.

Product image

Het laatste nieuws direct van Plugwise.