Zomerpuzzel

Product image

Met de zomerpuzzel van Vereniging Eigen Huis maak je kans op een complete zone-regeling met een waarde van €1500. Daarmee krijg je de woonkamer op de juiste temperatuur en elke andere zone. Verwarm alleen waar en wanneer dat nodig is en bespaar tot wel 30% op je energiekosten. Kijk hieronder bij zone-regeling voor meer informatie.

Neem contact op voor persoonlijk advies:

Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat is de eerste stap om beter te kunnen gaan verwarmen in je woning. Met de Anna slimme thermostaat kan je gemakkelijk schema’s instellen zodat je niet meer onnodig verwarmt wanneer je bijvoorbeeld niet thuis bent. Ben je keer niet thuis en vergeten de verwarming uit te zetten? Zet die dan alsnog uit op afstand met de app.

Zone-regeling

Na het installeren van een slimme thermostaat kan je een stap verder gaan om nog slimmer te verwarmen. Werk je thuis of wil je beter de temperatuur kunnen regelen in de kinderkamer? Met een zone-regeling stel je de verwarming in per kamer. Zo verwarm je alleen de juiste kamers op het juiste moment.

Product image

Energie meten

Krijg inzicht in je huidige energieverbruik om te zien wat hoeveel elektricitieit en gas je verbruikt.  Herken sluipverbruik of waar de hoge gasrekening vandaan komt voor je verdere stappen onderneemt.