Retourneren

Procedure

Plugwise garandeert een perfecte staat van haar producten, die precies datgene doen wat ze je beloven. Slimme producten waarmee je kunt meten, weten, schakelen en besparen.

Toch kan het, om wat voor reden dan ook, voorkomen dat je niet 100% tevreden bent over jouw aankoop. In dit geval kun je bij de Plugwise-webshop gekochte producten ruilen of retourneren binnen 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst.
Neem hiervoor altijd eerst contact op met onze helpdesk (Stuur een bericht). Zij vragen je naar jouw ervaring met het product en kijken samen met je naar een passende oplossing.

Wanneer je toch besluit het product te retourneren, vul dan onderstaand formulier in. Dan ontvang je van ons per e-mail een “Return Merchandise Authorization (RMA) formulier” en een ticketnummer. Print het formulier uit, vul het zorgvuldig in en stuur het samen met het product en het leveringsbewijs/aankoopbewijs terug naar Plugwise. Ons adres vind je op het RMA-formulier. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van jouw retourzending, mits onbeschadigd en in de originele verpakking, storten wij het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekeningnummer (IBAN).

Heb je een klacht na het verstrijken van de retourtermijn van 14 dagen? Wij doen ons best om samen met jou tot een oplossing te komen. Vul in dat geval dan ook onderstaand formulier in.

Je bericht

  • Vermeld als onderwerp RMA
  • Voeg je factuur als bijlage toe
Je ontvangt binnen een paar minuten een kenmerknummer als bevestiging dat we je bericht hebben ontvangen. Geef ons 24 tot 48 uur om een reactie te sturen.