Verzending & Levering

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Binnen Nederland betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven €100, en voor België boven de €150. Buiten Nederland en België worden de verzendkosten automatisch voor je berekend tijdens het afrekenen. 

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestel je op een werkdag voor 12.00 uur? Dan heb je die morgen in huis. Het kan in een enkel geval voorkomen dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Wil je een bestelling naar het buitenland versturen? Dan is de levertijd 2 tot 5 werkdagen. Let op. Deze levertijden gelden mits de voorraad strekt.

 

Welke verzendmethoden zijn beschikbaar?

Binnen Nederland maken wij gebruik van de service van PostNL. Buiten Nederland maken wij gebruik van de service van FedEx.

 

Verzenden jullie ook internationaal?

Ja, wij verzenden ook internationaal. De verzendkosten zullen automatisch worden berekend op basis van het land waar het pakket naar toe wordt gestuurd.

 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling, wat nu?

Het kan zijn dat deze bevestigingsmail in je ongewenste mail/spam terecht is gekomen. Kun je de bevestigingsmail hier ook niet terugvinden? Stuur ons dan een bericht.

 

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Zolang je nog niet hebt betaald kun je de bestelling nog wijzigen. Zodra je de order hebt betaald, kun je dit niet meer annuleren. Toch niet tevreden? Het is mogelijk je bestelling te retourneren. Kijk voor meer informatie op onze retourneren pagina.