Over ons

Onze visie

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Wij streven ernaar de wereld een stuk groener te maken op het gebied van energieverbruik. Met een uitgebreid assortiment aan energiemanagementsystemen krijgen particulieren en bedrijven actueel en nauwkeurig inzicht in hun energieverbruik waarmee zij tot 40 procent op energie kunnen besparen.

100% Nederlands

Daar zijn wij trots op. Plugwise is een echt Nederlands bedrijf dat zich midden in de Bollenstreek bevindt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sassenheim (vlakbij Leiden) en onze productie vindt volledig geautomatiseerd plaats in Europa.

 

Het team

Ontstaan vanuit een familiebedrijf en ondertussen doorgegroeid naar een innovatief bedrijf met een jonge en frisse groep mensen. Verschillende teams binnen het bedrijf werken aan het ontwikkelen, vermarkten en verkopen van producten aan kleine en grote (inter-) nationale bedrijven en particulieren.

 

Contactgegevens

Contact
Algemeen: +31 882 43 30 70
info@plugwise.com
helpdesk@plugwise.com

Anna Technology B.V. | Plugwise
KvK-nummer: 81123272
BTW-nummer: NL861941640B01

Adres
Plugwise
Edisonstraat 20C
2171 TV Sassenheim
Nederland

Route
Als je naar de Edisonstraat in Sassenheim rijdt zie je nummer 20C op de hoek zitten. Je herkent het meteen aan de Plugwise vlaggen en Plugwise logo op de gevel.

Plugwise

Edisonstraat 20C

2171TV Sassenheim