Over ons

Onze visie

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Wij streven ernaar de wereld een stuk groener te maken op het gebied van energieverbruik. Met een uitgebreid assortiment aan energiemanagementsystemen krijgen particulieren en bedrijven actueel en nauwkeurig inzicht in hun energieverbruik waarmee zij tot 40 procent op energie kunnen besparen.

100% Nederlands

Daar zijn wij trots op. Plugwise is een echt Nederlands bedrijf dat zich midden in de Bollenstreek bevindt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sassenheim (vlakbij Leiden) en onze productie vindt volledig geautomatiseerd plaats in Eindhoven.

 

Het team

Ontstaan vanuit een familiebedrijf en ondertussen doorgegroeid naar een innovatief bedrijf met een jonge en frisse groep mensen. Verschillende teams binnen het bedrijf werken aan het ontwikkelen, vermarkten en verkopen van producten aan kleine en grote (inter-) nationale bedrijven en particulieren.

 

Contactgegevens

Contact
Algemeen: +31 882 43 30 70
info@plugwise.com
helpdesk@plugwise.com

KvK-nummer: 81123272
BTW-nummer: NL861941640B01

Adres
Plugwise
Madame Curiestraat 22H
2171 TW Sassenheim
Nederland

Route
Als je naar de Madame Curiestraat in Sassenheim rijdt kom je ons bedrijventerrein op ter hoogte van nr 20, het bedrijf “That’s Lease”. Rijd dan rechtdoor tot het blauwe bord met een pijl naar rechts. Volg dat bord rechts en dan links de hoek om. Rijd dan rechtdoor, je ziet dan onze parkeerplaatsen met Plugwise bordjes. Als je daar parkeert, zie je ons kantoor achter je, nummer 22H.

Plugwise

Madame Curiestraat 22H

2171TW Sassenheim