Homey

Verbindt je Plugwise producten met Homey en maak Flows aan om je huis nog slimmer te maken.

Plugwise & Homey

 Met Plugwise ben je helemaal in controle over de verwarming en koeling van je huis of kantoor en heb je inzicht in je energieverbruik. Heb je andere smart home producten? Dan heb je met Homey één centrale plek om alles aan te sturen. Daarnaast kan je met Homey Flows aanmaken om automatiseringen toe te voegen. Met Plugwise kan je je huis hiermee nog slimmer maken.

Ondersteunde apparaten

Smile P1
Adam HA
Anna
Lisa
Jip
Tom
Floor
Koen
Plug
Adam Zone

Voeg je zones en apparaten toe.

Voeg de gateways Anna, Smile P1 of Adam HA toe. Met Adam HA kan je ook een Plugwise zone en de overige apparaten zoals Lisa, Tom, Floor , Jip, Plug en Koen toevoegen. Zie alle informatie per apparaat en zone.

 

Maak een Flow.

Gebruik een van de vele Flow kaarten om een Flow te maken. Wijzig bijvoorbeeld de temperatuur als je thuiskomt, of als je teruglevert aan het net.

Stel bijvoorbeeld de temperatuur in als je van huis weg gaat.

Heb je zonnepanelen en is salderen gestopt? Verwarm je boiler als je teruglevert.

Gebruik de lichtsensor van Anna.

Wist je dat Anna een lichtsensor heeft? Met Homey kan je die gebruiken voor je Flow. Zet bijvoorbeeld de lampen aan in de woonkamer als het donker wordt.

Pas de temperatuur aan.

Wijzig de temperatuur van een Plugwise apparaat of Plugwise zone, dit wordt dan meteen door de overige apparaten in dezelfde Plugwise zone over genomen.

Zie hoeveel energie je gebruikt.

Met de Plug zie je hoeveel energie je apparaat gebruikt. Met de Smile P1 zie je hoeveel energie je woning in totaal gebruikt.

App details

De Plugwise app werkt op gateway niveau. Je kan een Anna, Smile P1 of Adam HA toevoegen. Via Adam HA kan je ook de overige zigbee apparaten zoals Lisa, Tom, Floor , Jip, Plug en Koen toevoegen.

Wil je een van onze zigbee producten via zigbee toevoegen zonder Adam HA? Dan heb je een andere app nodig.

Let op, de Plugwise app voor Homey wordt door Plugwise gemaakt en voor ondersteuning kan je daardoor ook bij ons terecht. Helaas kunnen we geen ondersteuning bieden voor overige apps van de community.