Newsroom

Tom firmware update

Wij houden ons constant bezig met het analyseren en verbeteren van onze producten. In de afgelopen periode hebben we bij een aantal klanten mogen testen die een groot netwerk en aangesloten devices hebben. Mede dankzij deze projecten hebben we diverse analyses kunnen draaien waar een aantal verbeterpunten uitgekomen zijn.

Wat hebben we verbeterd?

  • Kalibratieloos, er is geen kalibratie meer nodig! Dit doet Tom vanaf nu automatisch. Je hoeft je niet langer zorgen te maken of de Tom goed afgesteld is, het is gewoon aansluiten en verwarmen!
  • Batterijverbruik, de batterijduur is in de meeste gevallen verdubbeld! Door de communicatie tussen Adam en Tom te verbeteren is de batterijduur aanzienlijk verbeterd.
  • Draadloze communicatie met Adam, deze weet nu wanneer Tom op batterijen uit slaapstand komt. Tom zegt ‘Hallo’ en Adam geeft antwoord. Betere communicatie zorgt voor een nog strakkere regeling, ook op batterijen!

We vinden het belangrijk om constant aan verbeteringen te werken van ons product en de Tom zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarom horen we ook graag wat jij nog mist bij de Tom radiatorknop. Jouw feedback nemen we mee in de verbeterpunten en doen ons best dit op te pakken.

Mail naar info@plugwise.com met jouw feedback.

Product image

Het laatste nieuws direct van Plugwise.